Actualizare driver lan Windows 10. Eroare în Device manager

Bună ziua,

Am achiziționat un laptop în cursul acestei zile de la emag. Am instalat Windows 10 fără nicio eroare pe parcursul instalării, iar când încerc să instalez driverele, fie că o fac din Driver manager, fie că direct de pe site-ul oficial, primesc eroare.

De exemplu, când încerc din Driver manager, Windows-ul îmi afișează eroarea An error occurred while troubleshooting: An unexpected error has occurred. The troubleshooting wizard can’t continue.

Menționez că nici driverul LAN nu îmi funcționează. Pentru a ajunge la pasul cu update driver și eroare în Device manager, am intalat o placă de rețea externă.

Vă rog să îmi spuneți dacă există posibilitatea să veniți la domiciliul meu pentru a verifica și rezolva această problemă. Locuiesc în sector 3, zona Piața Muncii, bdul Decebal.

Întrebare adresată de Ștefan C.

Bună ziua, Ștefan! Mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre de reparații laptop la domiciliu.

Un coleg poate veni la domiciliul tău din sector 3 pentru a verifica și remedia problema. Pentru stabilirea unei întâlniri, sună când ai posibilitatea la numărul de telefon afișat pe website. Un coleg preia apelul și programează întâlnirea.

Ținem legătura,

Echipa nSolutions

Sună ACUM la numarul de telefon afișat pe website pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

Actualizare driver lan Windows 10. Eroare în Device manager

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *