Am problema cu conexiunea la internet. Cei de la RDS mi-au spus ca e de la mine

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

Intrebare adresata de: Dedu S.

La multi ani pentru noul an!

Am un calculator mai vechi pe care se joaca copilul. Din cand in cand intru si eu sa citesc ziarele dimineata. In aceasta dimineata am vazut semnul exclamarii pe cele doua ecrane din partea dreapta-jos. Am router in casa. Am sunat la cei de la RDS si mi-au spus ca de la ei totul este in regula si ca, in mod sigur, problema este de la calculatorul meu. Mi-au spus sa apelez la cineva specializat din domeniu sa rezolve problema ca nu tine de ei. Acesta este motivul pentru care am ajuns sa va contactez. Spuneti-mi in ce masura putem rezolva si cand anume. Trebuie sa vin eu la dumneavoastra sau puteti veni la mine acasa? Se poate rezolva de la distanta?

Raspuns:

Buna ziua si La Multi Ani, domnule Dedu!

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre! Principala noastra specializare este reparatii calculatoare si laptop la domiciliul clientului. Asadar, putem veni noi la dumneavoastra.

Din cele relatate de Dvs., nu ar trebui sa fie nimic grav. In orice caz, trebuie verificat in fata calculatorului Dvs., nepudand sa va spun cu exactitate care este problema de la distanta. Putem rezolva maine la ce ora doriti Dvs. Problema poate fi de la router, de la placa de retea, de la driver sau, in cel mai rau caz, de la Windows. Dar ramane sa vedem care este problema cu exactitate si o vom rezolva.

Va vom contacta in cursul acestei zile pe numarul de telefon pe care l-ati completat in formularul de pe pagina contact a site-ului sa stabilim o intalnire.

O zi frumoasa sa aveti!

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , , .