Am varsat apa pe laptop. Efectuati reparatii laptop la domiciliu?

          Reparatii laptop la domiciliu Bucuresti

          Intrebare adresata de Andreea G.

Bun. Nici nu stiu de unde sa incep. Am varsat apa pe laptop-ul unei prietene. Laptop pe care l-am imprumutat pentru catva zile. Imediat dupa ce am varsat lichid, l-am inchis. Este deja de doua ore pus „la uscat”. Va puteti deplasa la domiciliul meu pentru a vedea ce se poate face. Nu concep sa-i dau fetei laptop-ul in starea aceasta si nici sa-i spun ce s-a intamplat. Care sunt salsele sa-l readucem la viata?

Raspuns:

Buna ziua! Incep prin a va preciza procedura de urmat in situatia dumneavoastra:

Procedura exacta ce trebuie urmata in situatia in care varsati apa* pe laptop, este urmatoarea:

*Procedura este valabila doar in cazul apei. In situatia in care turnati suc, lapte, cafea sau orice alt lichid, procedura poate fi diferita deoarece lichidul poate lasa rezuduri si situatia se complica.

Pasul 1
Inchideti laptopul imediat tinand apasat pe butonul de inchidere;

Pasul 2
Scoateti bateria din laptop;

Pasul 3
Pozitionati laptop-ul intr-un unghi pentru a nu permite apei sa patrunda in interiorul acestuia. Preferabil, pe laterale;

Pasul 4
Stergeti laptopul cu prosoape de hartie in zonele umede pe care le vedeti;

Pasul 5
Pentru a scapa de umezeala din interior sunt, in principiu, doua modalitati:
1. Sa introduceti laptopul intr-un recipient din plastic pe care-l veti sigila, punand boabe de orez care au rolul sa  absoarba umezeala.
2. Sa lasati laptopul intr-un loc uscat, umezeala disparand astfel in mod natural. Laptop-ul trebuie lasat cel putin 48h;

Pasul 6
Introduceti in cele din urma cablul de alimentare in laptop, dar fara bateria conectata;

Pasul 7
Vedeti daca laptopul functioneaza cum trebuie. Cel mai probabil tastatura* va fi defecta, dar aceasta se poate inlocui. Important este ca laptop-ul sa functioneze bine din punct de vedere hardware.
In cazul in care laptopul nu porneste, sunati-ne, iar noi venim la domiciliul dumneavoastra pentru a rezolva problema intr-un timp cat mai scurt.

*In ceea ce priveste tastatura: Tastele laptop-ului sunt fixate intr-un suport cu ventuze ce are rolul de a impiedica apa sa intre la partea hardware. Cu toate acestea, tastaturile difera de la laptop la altul, astfel ca, sunt sanse ca apa sa fi intrat la placa de baza unde sa fi defectat conexiunile. Specicializarea noastra este reparatii laptop la domiciliu, oriunde in Bucuresti, deplasarea fiind gratuita, asa incat, vom veni la Dvs. cum multa placere pentru a constata si, dupa caz, a efectua reparatia.

Va dorim o zi excelenta!

Echipa,

RCBucuresti

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , .