Are sau nu importanta numărul de programe instalate pe pc?

Intrebare adresată de către Liliana M.

Bună!
Am un laptop de aproximativ doua ani. De atunci nu a venit nimeni să-mi curețe Windowsul sau să modifice ceva la el. Observ ca funcționează din ce în ce mai greu. Aștept mult pana se deschid unele programate și se închide cu întârziere.
Am multe programe instalate, de mine sau de copilul meu. Au vreo influenta aceste programe in reaua funcționare a laptop-ului meu?

Răspuns:

Bună, Liliana!
In principal contează configurația (performanțele) laptop-ului tau si nu mi le-ai precizat. Cu toate acestea, un aspect foarte important atunci când vorbim de buna funcționare a unui calculator sau laptop, este numărul de programe instalate si starea sistemului tau de operare.
Îți recomandam, pentru o viteza de procesare a comenzilor mărită, fie sa cureți Windows-ul de programe, fișiere reziduale si altele, fie sa reinstalezi sistemul de operare. Consideram ca cea din urma varianta ar fi o soluție mult mai buna. In situația in care nu ai Windows, nu te descurci sa il instalezi sau întâmpini orice alte probleme, noi te ajutam cu multa placere. Suna la numărul de telefon afișat pe website atunci când consideri necesar.

O zi frumoasa!

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și la orice oră.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PREȚURI FARĂ CONCURENȚĂ!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente.