Asamblare calculator gaming, zona Erorii Revoluției, sector 4

Bună seara!

Am citit pe forumurile de specialitate fel și fel de păreri cu privire la configurația ideală pentru gaming. M-am oprit asupra unei configurații și am făcut comandă de componente. În urma unor recomandări, doresc ca dumneavoastră să veniți la domiciliul meu pentru asamblarea calculatorului. Menționez că am renunțat la coolerul stoc și am comandat altul. Pentru asamblarea coolerului, va trebui să facem unele adaptări la placa de bază. Când puteți veni la domiciliul meu pentru asamblarea calculatorului? Locuiesc în sector 4, zona Erorii Revoluției.

Întrebare adresată de Răzvan A.

 

Răspuns:

Bună seara, domnule Răzvan! Specializarea noastră este reparații calculatoare și laptopuri la domiciliu, asamblare calculatoare și orice alte servicii similare din domeniul IT, oriunde în București.

Vă ajutăm cu multă plăcere la asamblarea calculatorului la domiciliul Dvs. În ce privește coolerul separat, se montează cu ușurință dacă sunt respectate indicațiile producătorului, însă, într-adevăr, cu unele adaptări la placa de bază. Sunați-ne pe numărul de telefon afișat pe website pentru a stabili o întâlnire.

Vă dorim o seară frumoasă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

asamblare calculator gaming

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *