Calculatorul îmi este virusat. Efectuați devirusări la domiciliu?

Bună,

În ultima perioada calculatorul a început sa funcționeze foarte greu. Programele rulează încet, iar în browser îmi apar nenumărate erori. Pe desktop tot apar ferestre în care-mi este precizat că am, spre exemplu, 765 erori de Windows și 32 viruși. Nu știu dacă am antivirus ori dacă este activ. Locuiesc în sector 4, pe sos. Olteniței, în apropiere de gura de metrou Constantin Brâncoveanu. Efectuați reparații laptop la domiciliu ori devirusări la domiciliu? Dacă da, în ce condiții puteți veni la domiciliul pentru a vedea despre ce este vorba și a remedia problema?

Întrebare adresată de Angela D.

 Răspuns:

Bună, Angela!

Specializarea noastră este reparații laptopuri și calculatoare la domiciliu, oriunde în București. Venim cu plăcere la domiciliul tău în vederea identificării și remedierii problemei. Din cele relatate, pare să fie vorba despre viruși ori despre sistemul de operare. În funcție de numărul de viruși, dacă într-adevăr sunt, decidem dacă procedăm la devirusarea sistemului ori reinstalarea sistemului de operare.

Pentru o programare, sună la numărul de telefon afișat pe website. Vom stabili la telefon o întâlnire în funcție de programul fiecăruia.

O zi frumoasă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

devirusări la domiciliu

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , .

2 Comments

 1. Buna seara,
  Ma intereseaza serviciul ce face obiectul articolului de fata.
  Calculatorul meu este virusat de ceva vreme, insa acum a ajuns sa nu mai functioneze deloc.
  Locuiesc in zona Timpuri Noi, pe Splaiul Unirii.
  Sunt interesata de o interventie la domiciliu. Cand ajungeti in zona mea si cand puteti veni pentru a remedia problema?
  Va multumesc,
  Ionela

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *