Calculatorul nu mai porneste. Efectuati reparatii calculatoare sector 4?

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

          Reparatii calculatoare si laptop -uri la domiciliu

Intrebare adresata de Madalina I.

Buna seara! Stiu ca am posibilitatea sa va trimit mesaj cu problema calculatorului meu, de aceea va scriu. Sper sa nu gresesc.

Desi a functionat perfect pana-n acest moment, astazi calculatorul nu mai porneste. Am incercat sa-l scot din priza, sal curat de praf sau sa-l las o perioada inchid, dar nu revine la normal. Acum nu porneste. Care considerati ca este problema si cum o putem remedia? Efectuati reparatii calculatoare la domiciliu in sector 4, zona Timpuri Noi?

Raspuns:

Buna seara doamna Madalina! Cauza problemei expuse pare a fi de la sursa de alimentare a calculatorului. In majoritatea cauzelor, acesta este motivul pentru care un calculator nu mai porneste – sursa defecta. Bineinteles ca poate fi si cablul de alimentare sau o defectiune la placa de baza, dar aceasta ramane sa constatam la fata locului.

Specializarea noastra este reparatii calculatoare si laptopuri la domiciliu in Bucuresti. Venim cu multa placere la dumneavoastra pentru a constata problema si, dupa caz, a o remedia.

Va vom suna in cursul zilei de maine pentru a stabili o intalnire. Va dorim o seara frumoasa!

Echipa,

RCBucuresti

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , .