Calculatorul nu mai pornește. Reparații pc sector 4

Bună seara,

Vă contactez cu privire la reparația unui calculator. A jucat soția un joc în cursul acestei zile și în aceasta seară când am ajuns acasă constat faptul că unitatea nu mai pornește. Am verificat cablurile, siguranțele și orice alte legături după priceperea mea, dar tot nimic. Efectuați reparații pc sector 4, zona Constantin Brâncoveanu – Piața Sudului? Cum putem stabili o întâlnire?

Întrebare adresată de Antonie A.

Răspuns:

Bună seara, domnule Antonie!

Specializarea noastră este reparații calculatoare și laptopuri la domiciliu, oriunde în București. Înainte de toate, vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre.

În ce privește problema calculatorului dumneavoastră, din cele relatate, sursa de alimentare s-a defectat. Aceasta nu suporta reparații și, în principiu, cel mai eficient și ieftin este să o înlocuiți.

Venim cu plăcere la domiciliul dumneavoastră pentru remedierea problemei, cu rugămintea să sunați, când aveți timp, la numărul de telefon afișat pe website în vederea stabilirii unei întâlniri.

Vă dorim o seară liniștită,

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

calculatorul nu mai pornește

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *