Calculatorul nu porneste. Ce fac?

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

Intrebare adresata de: Vlad Andrei.

Calculatorul nu porneste de nicun fel. Am deconectat toate cablurile, l-am lasat vreo doua ore apoi le-am conectat si nimic. M-am uitat in el, totul pare a fi in regula. Deci nu porneste deloc. Ce ar putea fi si cum pot sa rezolv problema? Ajutati-ma, va rog!

Raspuns:

Salut, Andrei!

In principiu, problema este de la sursa de alimentare. Nu este nimic grav. Spun in principiu pentru ca nu sunt in fata calculatorului si iti spun o parere in functie de ce-mi relatezi.

O sursa costa aproximativ 55-90 lei (una pentru calculatoare cu configuratie medie) si este usor de montat. Scoate capacul unitatii, vezi cum sunt montate firele de la sursa existenta si inlocuieste firele cu cele de la noua sursa.

In situatia in care nu te descurci si consideri necesar, suna la numarul de telefon afisat pe website pentru a stabili o intalnire in vederea diagnosticarii/ efectuarii reparatiei.

O zi frumoasa!

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , .