Calculatorul nu pornește. Ce fac?

Pe scurt, calculatorul nu pornește. Deși aseară totul funcționa normal, în aceasta dimineață când am încercat să îl pornesc, acesta nu reacționa. Am deconectat cablurile din spatele acestuia, le-am conectat și nicio diferență. Nu am instalat niciun program în ultima perioadă, nu am făcut niciun fel de modificări de soft sau de hard. Vă rog sa mă ajutați spunându-mi care ar fi problema și dacă puteți veni la domiciliul meu din sector 4.

Întrebare adresată de Diana Mihaela B.

Răspuns:

Bună, Diana!

Referitor la întrebarea ta, nu are nicio relevantă dacă ai instalat în ultima perioadă vreun soft, însă contează dacă ai făcut sau nu modificări în interiorul unității centrale. Din ce ne-ai spus, considerăm că problema ta este strict de natură hardware. Cel mai probabil sursa de alimentare a calculatorului s-a defectat. Dacă într-adevăr este aceasta, consideră ca ai noroc, în special pentru faptul că costurile pentru înlocuire sunt destul de mici.

Din păcate, același simptom apare și când s-a defectat placa de bază. Rămâne, totuși, să verificăm despre ce este vorba la domiciliu și tot atunci vom remedia și problema, în funcție de situație. Sună când ai posibilitatea la numărul de telefon de pe website și stabilim o întâlnire.

Îți dorim un sfârșit de săptămână excelent!

Echipa RCBucurești

 

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

Calculatorul nu porneste. Reparatii calculatoare, service laptop București si instalare windows la domiciliu

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , .