Calculatorul nu pornește. Locuiesc în sector 4, zona Tineretului

Bună seara! Calculatorul nu pornește de niciun fel. Până acum totul a funcționat perfect. De când a fost achiziționat – acum un an și trei luni – nu mi-a creat probleme. Am lucrat însă aseară până târziu. A stat pornit, ce-i drept, mai mult de 24 de ore ultima dată. În speranța că efectuați reparații calculatoare la domiciliu, vă rog să trimiteți pe cineva la domiciliul meu în vederea identificării și remedierii problemei în cel mai scurt timp. Locuiesc în sector 4, zona Tineretului, str. […]. Aștept răspunsul dumneavoastră.

Întrebare adresată de Mihaela H.

Răspuns:

Bună seara, doamna Mihaela!

Specializarea noastră este reparații calculatoare și laptopuri la domiciliu, oriunde în București. Vă ajutăm cu multă plăcere.

Faptul că calculatorul nu pornește, este posibil ca sursa de alimentare să se fi defectat. Este puțin probabil ca problema să fie de la cablurile de alimentare ori de la sursa de curent – instalația electrică –, dar toate aceste lucruri rămâne să le verificăm la domiciliul dumneavoastră. Vă vom contacta în cel mult 30 de minute pe numărul de telefon completat în formularul de contact în vederea stabilirii unei întâlniri.

Vă dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

calculatorul nu pornește

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *