Calculatorul nu pornește. Reparații calculatoare la domiciliu?

Bună ziua! Până ieri, totul era perfect. Astăzi, în schimb, calculatorul nu mai pornește de niciun fel. Soțul meu a făcut ieri curat în spatele calculatorului și, probabil, a deranjat vreun fir. Dumneavoastră ce considerați? Efectuați reparații calculatoare la domiciliu în sector 4, zona Eroii Revoluției – Berceni?

Întrebare adresată de Andra R.

Răspuns:

Bună ziua, doamna Andra!

În cel mai bun caz, soțul dumneavoastră, când a făcut curățenie, a deranjat cablul de alimentare ori a comutat pe OFF butonul power al sursei de alimentare. Un alt caz ar fi prezența unei defecțiuni la sursa unității centrale sau a plăcii de bază, cea din urmă numai în cazuri excepționale.

Specializarea noastră este reparații calculatoare la domiciliu oriunde în București, deplasarea fiind gratuită. Sunați-ne când aveți disponibilitate pe numărul de telefon afișat pe website pentru a stabili o întâlnire.

O zi frumoasă!
Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparații calculatoare la domiciliu

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *