Calculatorul nu pornește. Reparații calculatoare la domiciliu?

Bună ziua! Până ieri, totul era perfect. Astăzi, în schimb, calculatorul nu mai pornește de niciun fel. Soțul meu a făcut ieri curat în spatele calculatorului și, probabil, a deranjat vreun fir. Dumneavoastră ce considerați? Efectuați reparații calculatoare la domiciliu în sector 4, zona Eroii Revoluției – Berceni?

Întrebare adresată de Andra R.

Răspuns:

Bună ziua, doamna Andra!

În cel mai bun caz, soțul dumneavoastră, când a făcut curățenie, a deranjat cablul de alimentare ori a comutat pe OFF butonul power al sursei de alimentare. Un alt caz ar fi prezența unei defecțiuni la sursa unității centrale sau a plăcii de bază, cea din urmă numai în cazuri excepționale.

Specializarea noastră este reparații calculatoare la domiciliu oriunde în București, deplasarea fiind gratuită. Sunați-ne când aveți disponibilitate pe numărul de telefon afișat pe website pentru a stabili o întâlnire.

O zi frumoasă!
Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparații calculatoare la domiciliu

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *