Calculatorul pornește, dar dupa un anumit timp se blochează

Bună! Când am mai mare nevoie e laptop, acesta nu funcționează. Am nevoie să-mi finalizez licența și când pornesc documentul sau când încerc să fac orice pe laptop, se blochează. Oricât aștept, nu se schimbă nimic. În unele cazuri, după o perioadă apare eroare pe ecran si se închide. Se mai întâmplă să nu pornească Windowsul deloc – să se blocheze la logo. În fine, am mare nevoie de laptop. Cum putem rezolva situația? Efectuați reparații calculatoare în zona Obor? Chiar lângă stația de metrou, deasupra magazinului Flanco. Dacă da, când puteți veni la domiciliul meu?

Întrebare adresată de catre Iulia A.

Răspuns:

Bună, Iulia! Specializarea noastră este reparații calculatoare și laptopuri la domiciliu, oriunde în București. Venim cu plăcere la tine pentru a constata și remedia problema.

În ce priveste motivul pentru care s-a ajuns la această situație, cauza problemei poate fi Windowsul – în cel mai bun caz – sau harddisk-ul. Simptomul este specific, așadar, atât Windowsului, cât și harddisk-ului, dar acest lucru rămâne să-l verificăm la domiciliul tău. Nu excludem, totuși, și o eventuală problemă la altă componentă.

Te contactăm noi în cursul acestei zile pe numărul de telefon completat în formularul de pe pagina contact și stabilim o întâlnire.

O zi excelentă!
Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

calculatorul nu pornește

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *