Calculatorul rămâne la logo. Windowsul nu pornește

Bună ziua. Calculatorul rămâne la logo și Windowsul nu mai pornește. Până ieri Windowsul funcționa deplorabil – erori de sistem, internetul mergea cu intermitențe, file explorer încărca pentru prea mult timp etc. Totuși pornea și puteam să îmi fac treaba, așa greu cum mergea. Bănuiesc că problema este de la Windows, motiv pentru care vă rog să trimiteți pe cineva la domiciliul meu din sector 4 pentru a verifica problema și a o remedia.

Întrebare adresată de Mugescu M.

Răspuns:

Bună ziua, domnule Mugescu!

Înainte de toate, vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre.

În ce privește problema calculatorului dumneavoastră, aceasta își poate avea cauza, într-adevăr, într-o defecțiune la sistemul de operare ori la harddisk. Rămâne însă să verificăm la domiciliul dumneavoastră care este cauza, cu exactitate.

În vederea stabilirii unei întâlniri, vă vom contacta până în ora 12 pe numărul de telefon comunicat prin intermediul formularului de contact.

Vă dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

windowsul nu pornește

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *