Calculatorul se restartează non-stop. Reparații pc în sector 5?

Reparații pc București. Service calculatoare la domiciliu.

Bună seara! Am un calculator pentru gaming. Din dorința de al îmbunătăți, am cumpărat încă 8GB ram de la un magazin de specialitate. Când am ajuns acasă și am introdus noile memorii în placa de bază, aceasta a început să nu mai funcționeze corespunzător. Acum, când pornesc calculatorul, stă aproximativ 30-50 de secunde pornit și își dă restart. Oricât l-aș lăsa, doar restarturi își dă. Am introdus vechile placuțe de ram și situația rămâne neschimbată. Efectuați reparații calculatoare în sector 5 la domiciliu, intersecția Rahova cu Ferentari – zona Sebastian?

Întrebare adresată de Claudiu A.

Răspuns:

Bună seara! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre. Specializarea noastră este reparații calculatoare la domiciliu, oriunde în București, deplasarea fiind gratuită.

În ceea ce priveste problema calculatorului Dvs., cauza acesteia poate fi la sursa de alimentare, memoria ram sau placa de bază. Din cele relatate, simptomul pare a fi unul specific unei defecțiuni la placa de bază, dar nu excludem nici un posibil defect la sursa de alimentare sau memoria ram. Venim cu multă placere la domiciliul dumneavoastră din sector 5 și constatăm cu exactitate problema, urmând să o remediem tot atunci. Vă contactam mâine dimineață pe numărul de telefon completat în formularul de contact pentru a stabili o întâlnire.

O seară frumoasă!

Echipa,
RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparații pc în sector 5

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , .

One Comment

  1. Calculatorul se restarteaza imediat dupa ce il pornesc. Puteti veni la domiciliul meu din sector 5 pentru a vedea despre ce este vorba? Sunati-ma la 0763334756

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *