Care este traba cu stick-ul de net de la RDS RCS? Ce imi puneti spune despre stick-ul lor de net?

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

Intrebare adresata de: Dragos V..

Salut!

Am fost la sediul RDS astazi sa-mi achit factura si mi-au spus ca am un abonament mai mare de 29 de lei si ca imi pot da gratuit stick de net. Nu am stiut exact despre ce este vorba si am spus ca revin. 

Care este treaba cu stick-ul asta si care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesc ca sa am stick de net de la ei?

Raspuns:

Societatea RCS-RDS oferă stick de internet 3G in mod gratuit, dar doar pentru  abonamentele mai mari decat primul lor pachet  – de 50Mbs – .

In situatia in care ai primul pachet, pentru doar zece lei in plus, adica 39 lei in total, poti trece la pachetul urmator, pachet folosit de majoritatea persoanelor. Pentru 39 lei/ luna, ai 100Mbs la internet prin cablu si primesti gratuit stick-ul lor de internet 3G.

Digi Net Mobil îți oferă o conexiune de până la 21,6 Mbps adică maxi 2,7 MB / secundă ceea ce e super ok pentru internet mobil. Încă nu am testat personal internetul mobil de la Digi ca să mă dau cu părerea dar după primii 5GB de trafic viteza se reduce la 128KB/s download și 64KB/s upload, ceea ce e destul de încet.

Cu toate că pe site am găsit mențiunea ”Echipamentele sunt oferite cu un discount al chiriei de 100%, pentru contractele incheiate pentru o perioada minima de 12 luni.”, nu e de actualitate oferta. Am întrebat expres chestia asta și mi-au spus că primești gratuit modemul doar la abonamentele mai mari de 29 de lei.

Pentru a comanda un modem Digi Net mobil, intră în contul tău la meniul Servicii apoi mergi la „Comandă Echipamente”. Se va deschide un formular în care completezi datele de livrare și apoi trimiți comanda. Vei fi contactat telefonic atunci când stick-ul este disponibil la punctul de lucru RCS-RDS din orașul tău.

O zi frumoasa si succes in tot ceea ce faci! 🙂

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , .