Ce pot face pentru a întreține laptopul? Curățare sau ventilator?

Dețin un laptop de aproximativ 7 luni. Este vorba despre un Lenovo B50-70 cumpărat de le eMag.

Laptopul stă pornit aproximativ 12-13 ore, zilnic – muncă de birou, fără jocuri sau orice altceva care să-l solicite.

Până acum ceva timp nu am avut probleme cu el. În ultima perioadă, însă, a început să se încălzească destul de tare. Colegii mi-au spus să-l închid când se încălzește tare și așa procedez. Este destul de deranjat, totuși, să aștept până când se răcește pentru a-l reutiliza. Prefer să cumpăr altul dacă nu se poate repara decât să aștept în felul acesta.

Am citit pe forumuri despre un ventilator care, dacă-l pun sub laptop, nu se mai încălzește. Am citit că se poate cumpăra de oriunde, respectiv eMag, Flanco, Altex, Auchan etc. Credeți că rezolvă acest ventilator problema sau doar îi mai prelungește cu puțin durata de viață laptopului?

Mă interesează să vină o echipă din partea dumneavoastră la domiciliul meu din sector 3, zona Dristor, pentru a vedea despre ce este vorba și, dacă se poate, a remedia problema. Cum se procedează pentru stabilirea unei întâlniri?

Întrebare adresată de Mihai S.

Răspuns:

Bună ziua, domnule Mihai!

Specializarea noastră este reparații calculatoare și reparații laptop la domiciliu, oriunde în București. Venim cu multă plăcere la domiciliul dumneavoastră din zona Dristor, sector 3 pentru identificarea și remedierea problemei.

Din cele spuse, problema laptopului poate fi remediată prin curățarea acestuia. Cauza acestei defecțiuni este praful în exces la coolerul procesorului. În ce privește ventilatorul extern, sigur că este util, însă trebuie folosit, de principiu, când nu sunt probleme la sistemul de ventilație al laptopului, deci când problema este remediată.

Vă vom contacta telefonic în intervalul orar 12-14 pe numărul completat în formularul de contact în vederea stabilirii unei întâlniri.

Vă dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

curățare laptop

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , .

2 Comments

  1. Am un laptop care se incinge foarte tare  as dorii sa curat ventilatorul (venilatoarele). Stau la Rin Residence – sectorul 4 si as dori sa stiu cum putem stabili o intalnire.
    Astept raspuns pe adresa de mail completata in formular.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *