Cei de la RDS îmi spun ca placa de rețea este stricata

Virusi Windows | Curatare sistem de operare windows | Reparatii calculatoare si laptopuri Bucuresti

Întrebare adresata de către Georgiana.
Buna!
Nu îmi funcționează Internetul de vreo 5 zile. Am sunat la RDS si doamna de acolo îmi spune ca problema este de la calculatorul meu, ca placa mea de rețea ar fi stricata. Ideea este ca mai am inca un laptop in casa, am conectat firul de la ei si am aceeași problemă . Am încercat sa ii explic doamnei de la RDS, dar nu ma înțeleg cu ea. Îmi este greu sa cred ca amândouă s-au stricat in acelasi timp. De unde ar putea proveni problema?

Răspuns:
Buna, Georgiana!
Cei de la RDS-RCS sunt vestiți, nu pentru reclama pe care și-o fac, ci pentru acest răspuns pe care-l dau aproape tuturor clienților: placa de rețea sau Windows-ul.
In orice caz, pentru a-ti oferi un răspuns concret, este necesar sa ne spui daca folosesti sau nu router. Pentru ca problema poate fi chiar de la aparatul tau router.
In situația in care nu folosești, problema ar putea fi:
1. De la cablul celor de la RDS in situația in care ei au spus la telefon ca totul pare a fi in regulă si ca lor le apare ca emit semnal;
2. De la sistemul tau de operare, in sensul ca se poate sa se fi defectat vreun driver de la placa de rețea sau sa fi instalat vreun program sau antivirus care limitează conexiunea la Internet;
3. De regula programele antivirus limitează conexiunea la Internet. Dezactivează antivirusul si vezi daca-ti funcționează Internet-ul;
4. Se poată ca intr-adevar sa ti se fi stricat placa de rețea.
Îmi este greu sa cred ca s-au defectat in același timp atât calculatorul cat si laptop-ul, așa încât te rugam sa suni la RDS si sa insiști sa îți fie programata o intervenție din partea echipelor lor de specialiști pentru va face verificari, după caz, pentru a rezolva problema.
Noi suntem aici sa te ajutam. In situația in care consideri necesar, suna la numarul afișat pe website si programam o întâlnire. Sa ai o zi frumoasă, Georgiana!

 

Sună ACUM la numarul de telefon afișat pe website pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

Cei de la RDS îmi spun ca placa de rețea este stricata

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

Posted in Intrebari Frecvente.