Compatibilitate HP LaserJet Pro M125A cu Windows XP

Există compatibilitate între imprimanta Hp LaserJet Pro M125A si Windows XP?

Am cumpărat acum câteva zile acest model de imprimantă de la eMag și, spre dezamăgirea mea, nu funcționează să o instalez pe Windows XP. Am introdus CD-ul furnizat în calculator, am pornit procesul de instalare al driverului, însă pe la jumătate îmi spune să repornesc calculatorul pentru a continua instalarea. După repornire, nu se mai întâmplă nimic. Pentru a verifica dacă CD-ul este funcțional, am procedat la instalarea driverului pe laptopul de serviciu și totul a funcționat perfect. Pe cel din urmă laptop am Windows 7 Ultimate.

În ce condiții puteți veni la domiciliul meu din sector 4, zona Erorii Revoluției pentru a verifica despre ce este vorba și a remedia problema?

Întrebare adresată de Petru Radu C.

Răspuns:

Bună ziua, domnule Petru!

Specializarea noastră este reparații calculatoare și reparații laptopuri la domiciliu, oriunde în București. Vă ajutăm cu multă plăcere în identificarea și remedierea problemei.

În urma verificărilor efectuate pe website-ul oficial al HP, a rezultat că imprimanta achiziționată de către dumneavoastră – HP LaserJet Pro M125A – este perfect compatibilă cu Windows XP, motiv pentru care considerăm că fie Windowsul instalat pe laptop are probleme, fie CD-ul furnizat în pachet are drivere compatibile începând cu Windows 7.

Puteți încerca să descărcați dumneavoastră driverul special pentru Windows XP de pe website-ul oficial al HP – și în situația în care nu funcționează să venim la domiciliul dumneavoastră din sector 4 ori putem veni încă de la început pentru verificarea problemei.

Așteptăm telefonul dumneavoastră pentru mai multe informații la numărul de telefon afișat pe website.

 

Vă dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

compatibilitate imprimantă

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *