Configurare router wireless in Bucuresti. Se poate la domiciliu?

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

Intrebare adresata de: Andy Sz.

Buna ziua.
Din dorinta de a avea conexiune wireless in apartament, am sunat la RDS, unde sunt abonat, intrebandu-i daca au pe stoc router wireless. Ei au o oferta – iti dau router nou, vin ei si ti-l monteaza/ configureaza si platesc intre 5 si 10 lei pe luna la abobament.
In fine, mi-au spus ca nu mai au routere in stoc si sa merg sa cumpar unul din Bucuresti.
Am cumpărat din Auchan cu 100 lei unul bun, sper :).
Întrebarea mea este urmatoarea: puteți veni Dvs. la domiciliul meu pentru a instala si configura router-ul? Locuiesc in zona Dristor. Va mulțumesc si aștept răspunsul dumneavoastră.

Răspuns:
Buna ziua! Aceasta este activitatea noastră principala. Am primit toate informațiile de la dumneavoastră. Urmează sa va contactam in cursul acestei zile la numărul de telefon precizat de Dvs. in urma completării formularului de contact, pentru a stabili o întâlnire.
Va vom monta si configura router-ul astfel încât sa funcționeze la viteza maxima de Internet pe care o aveți din partea celor de la RCS-RDS.
O zi excelenta!

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente.