Configurare router wireless pentru 3 calculatoare, la domiciliu

Bună ziua. Am încheiat zilele trecute cu cei de la RDS contractul pentru furnizarea serviciilor de Internet, însă când au venit pentru montaj nu au adus niciun router, punându-mi în vedere că trebuie să achiziționez unul și să îl montez personal. Astăzi am primit routerul comandat, și anume, router wireless N Gigabit TP-LINK TL-WR1043ND, motiv pentru care vă rog, pe această cale, să îmi comunicați care este procedura pentru efectuarea unei deplasări la domiciliul meu din sector 4 în vederea configurării aparatului pentru 3 calculatoare? O zi bună!

Întrebare adresată de Tatiana O.

Răspuns:

Bună ziua, doamna Tatiana!

Înainte de toate, vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre. Vă ajutăm cu multă plăcere în montarea și configurarea routerului la domiciliul dumneavoastră din sector 4, pentru un număr nelimitat de calculatoare, laptopuri și telefoane conectate, sigur, în raport cu specificațiile producătorului.

Vă vom contacta telefonic în această după-amiază pe numărul de telefon comunicat în vederea stabilirii unei întâlniri.

Vă dorim, de asemenea, o zi frumoasă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

montare router wireless la domiciliu sector 4

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , .

One Comment

  1. Buna ziua. Am o unitate care nu mai porneste la firma la care lucrez. Vreau sa stiu daca puteti veni maine pana in ora 16 sa verificati despre ce este vorba si sa rezolvati problema. Va rog sa ma contactati prin e-mail la andra_panait3000@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *