Cum să ștergi definitiv contul tău de Facebook

Iti voi prezenta mai jos, pas cu pas, cum sa stergi contul de Facebook.

Dupa cum ai vazut, Facebook iti ofera posbilitatea de a dezactiva contul dar aceasta nu iti sterge profilul ci doar il dezactiveaza iar profilul ramane si poate fi vazut in continuare de toata lumea, in functie de ce ai setat tu la confidentialitate.

Multa lume se intreaba cum sa stearga contul de pe Facebook si asta din diverse motive, in special pentru ca Facebook nu ofera siguranta datelor. Citeste cu atentie Termenii si conditiile de utilizare ale Facebook si vei observa ca datele tale sunt trimise la anumite firme, iar softurile pe care le utilizezi preiau anumite date din profilul tau. De asemenea exista numeroase atacuri pe Facebook si prin intermediul site-ului, deci ai destule motive sa iti stergi contul daca nu-l mai folosesti.

Totusi, nu discutam in acest tutorial motivele pentru care cineva vrea sa isi stearga definitiv contul Facebook, pentru ca parerile PRO si CONTRA sunt impartite. Sa zicem ca ai ajuns la concluzia ca este bine sa iti stergi contul Facebook. Cum faci asta?

1Mai intai intra pe pagina ta de Facebook, click pe Contul meu (dreapta sus) si apoi din meniul care apare, click pe Centrul de ajutor.

cursuri

2Scrie in caseta de cautare: „delete facebook” si da click pe butonul Cauta

cursuri

3Click pe linkul How do I permanently delete my account?

cursuri

4Se va afisa un text cu explicatii. Da click pe linkul submit your request here

cursuri

5O sa iti apara mesajul din imaginea de mai jos. Click pe butonul Trimite

cursuri

6Completeaza parola si textul aleator care iti apare, apoi da click pe butonul Accept

cursuri

7In sfarsit, ultimul pas este sa dai click pe butonul Accept pentru a trimite o cerere pentru stergerea contului

cursuri

Dupa ce ai facut pasii de mai sus, Facebook iti va trimite un email care te va instinta ca va fi sters in 14 zile contul tau. Acest lucru se intampla pentru a evita eventuale neplaceri cauzate de spargerea parolei de catre cineva.

In aceste doua saptamani, daca mai intri pe Facebook si te loghezi cu datele contului tau, vei avea posibilitatea sa anulezi cererea de stergere a contului.

Asta este tot. Nu este dificil deloc, dar dupa cum observi cei de la Facebook ascund aceasta actiune de stergere permanenta a contului si chiar si asa, e nevoie de multi pasi pentru a ti se sterge intr-un final contul.

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , .