Curățare laptop la domiciliu sector 3 astăzi. Se poate?

Bună ziua. Am cumpărat aseară un HP dv6 – 3065eo, product number WY894EA#UUW, are 4GB ram și procesor i5. Nu am apucat să-l verific în detaliu – nu ca specialist, ci ca un utilizator amator, însă am observat până acum că se încălzește foarte tare. Atât de tare încât nici mâna nu o pot ține la ventilator.

Efectuați curățare laptop la domiciliu? Locuiesc în sector 3, vis-a-vis de Piața Râmnic. Se poate astăzi? Mă interesează să-l rezolv cât de repede. O zi bună!

Întrebare adresată de către Mihai

Răspuns:

Bună ziua, domnule Mihail!

Acest model de laptop este cunoscut ca având probleme la coolerul procesorului, în sensul că se încălzește mai mult decât normal. Specializarea noastră este reparații laptop la domiciliu în București și, implicit, și curățare laptop. Venim cu multă plăcere la domiciliul dumneavoastră din sector 3 pentru a efectua curățarea chiar în cursul acestei zile. Vă contactăm în scurt timp pe numarul de telefon completat în formularul de contact pentru a stabili o întâlnire. O zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

curățare laptop la domiciliu

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , .

2 Comments

  1. Buna ziua! Am o problema asemanatoare cu cea descrisa mai sus. V-am gasit pe Google. Astazi este duminica si nu vreau sa va deranjez. Am si eu un laptop care trebuie curatat, cred. Am citit pe site-ul dumneavoastra si am constatat ca simptomul este specific faptlui ca s-a depus praf la ventilatorul procesorului. Tot in sector 3 locuiesc, pe Bdul Liviu Rebreanu. Ma intereseaza sa fac curatarea astfel incat sa nu se mai incinga asa, dar la domiciliu, intrucat nu am posibilitatea sa-l las in service. Cand puteti veni la domiciliul meu? Multumesc!

    • Bună ziua, doamna Mirela! Venim la domiciliul dumneavoastră când ne solicitați acest lucru. Chiar și în cursul acestei zile se poate. După efectuarea curățării laptopului, acesta nu se va mai încinge, în principiu. Rămâne să constatăm cu exactitate despre ce este vorba la domiciliul dumneavoastră!
      O zi frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *