Curatare laptop. Reparatii laptop domiciliu sector 3 Titan

Reparatii laptop la domiciliu in Bucuresti. Service calculatoare si laptop

Buna ziua! Am un laptop Asus, cumparat acum vreo doi ani din Auchan, care imi creeaza probleme, in sensul in care, dupa aproximativ 30 de minute de utilizare, se stinge.
Nu am instalat nimic necorespunzator in sistemul de operare si nu am facut nimic care sa cauzeze laptopului. Daca nu pornesc laptopul o perioada mai indelungata, rezista pana la 60 de minute, niciodata mai mult. Aveti posibilitatea sa veniti la domiciliul meu in vederea constatarii problemei si remedierii acesteia, dupa caz? Locuiesc in sector 3, zona Titan.

Intrebare adresata de catre Anatol P.

Raspuns:

Buna ziua, domnule Anatol! Va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre. Problema, in cazul Dvs., pare cat se poate de simpla. Aceasta poate fi remediata in urma curatarii complete a laptopului. In interiorul acestuia, la coolerul procesorului, s-a depus, cel mai probabil, o patura de praf. Aceasta nu-i permite ventilatorului sa aeriseasca si sa mentina temperatura optima la procesor si, pe cale de consecinta, laptopul Dvs., avand un sistem de siguranta, se inchide. Daca nu ar fi avut sistemul de siguranta sau daca acesta ar fi fost dezactivat, laptopul s-ar fi ars.
Specializarea noastra este reparatii laptop la domiciliu, oriunde in Bucuresti. Deplasarea este gratuita si venim cu multa placere la domiciliul dumneavoastra. Va vom contacta telefonic in cursul acestei zile in vedere stabilirii unei intalniri.
Va dorim o zi excelenta!

Echipa RCBucuresti

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

curatare laptop

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , .