De ce am primit mesaj de eroare pe ecran albastru?

S-a întâmplat să primești un mesaj de eroare pe ecran albastru, și nu știi de ce? Ei bine, Windows generează astfel de mesaje într-una din următoarele situații:

  1. Erori ale aplicațiilor software în timp ce rulează Windows. Softurile, sau driverele dispozitivelor instalate in calculatorul tău pot avea erori, buguri sau probleme care provoacă mesaje Blue Screen, fie în mod constant, fie în mod întâmplator.
  2. Erori ale pieselor componente sau perifericelor în timp ce calculatorul funcționează. Daca o piesa componenta se defecteaza sau este scoasa din calculator în timp ce acesta este pornit, sau în cazul în care piesa componenta a calculatorului nu poate executa comanda data de Windows, este posibil să primești un mesaj de eroare pe ecran albastru. De asemenea, BOIS-ul învechit de pe calculatoarele vechi sau setarea greșită a acestora ar putea să fie o problemă.
  3. Erori de instalare. Procesul de instalare a Windows-ului este un moment vulnerabil pentru calculatorul tău. Dacă există vreo problemă cu configurația sistemului tău sau cu kitul de instalare a Windows-ului, s-ar putea să ai ghinionul să vezi o eroare pe ecran albastru.
  4. Erori de pornire. Orice fișier de sistem corupt, erorile de hardware sau de drivere, pot face să se oprească Windows-ul cu o eroare Blue Screen, fără a permite sistemului de operare să se încarce corespunzător. O astfel de eroare va necesita întotdeauna rezolvarea problemei pentru a permite Windows-ului sa booteze in mod corect.
  5. Erori intermitente. Aceste erori sunt cele mai enervante, ele apar în mod constant dar totuși în mod aleator. Aceste erori pot să apară din cauza memoriei de sistem defecte, procesor supraîncălzit, hard disk stricat sau programe și drivere cu erori.

Acum poți să iți faci o idee despre motivul pentru care ai primit un mesaj de eroare pe ecran albastru.

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și la orice oră.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PREȚURI FARĂ CONCURENȚĂ!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *