De ce gama business – Dell Latitude si Lenovo Thinkpad

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

Păreri personale:

De ce sa iti placa laptop-urile din gama business – Latitude de la Dell si ThinkPad de la Lenovo?
Cu cat laptop-ul are durabilitate, rezistenta in timp si rapiditate mai mare, cu atât timpul petrecut in service scade și costul de întreținere deasemenea.
Dell Latitude si Lenovo ThinkPad sunt printre singurele laptop-uri de pe piață  care se bucura de toate aceste trei elemente:

Durabilitate: Majoritatea furnizorilor folosesc pentru produsele business carcasă din aluminiu și magneziu care sunt într-adevăr mai rezistente și mai rigide pentru a evita orice risc de crăpare, îndoire sau rupere.

Hard Drive: Cea mai predispusă componentă la daune este hard disk-ul – un mecanism delicat și vulnerabil. Când vorbim de laptop business hard disk-ul are o izolare șoc precum și un senzor care poate detecta o cădere înainte de impact.

Tastatura: Un aspect important pentru un laptop din gama business este fiabilitatea tastaturii. O parte din laptopurile brad au prevazute orificii de scurgere lichid, aducând un plus de siguranță utilizatorului. Acesta nu este singurul plus adus tastaturii, ele sunt construite după alte criterii decât cele din gama multimedia, sunt mult mai fiabile și durabile, rezistă mult mai bine în timp la o utilizare intensă.

Securitatea prin amprentă: Securitatea este foarte importantă, mai ales în mediul business. Un scanner de amprenta digitală este practic cea mai sigură opțiune în securitatea datelor tale, mult mai sigură decat parolele pentru ca amprentele nu pot fi furate sau sparte. Plus, sunt mult mai usor de utilizat, nu trebuie să ne mai amintim parola sau să cautam în agendă unde anume am notat codul de acces.

Cele mai bune linii de laptop corporate sunt Dell Latitude și Lenovo ThinkPad, dar care au un cost destul de mare.
Cea mai bună soluție pentru toate nevoile tale sunt produsele Refurbished brad din gama business. Vei avea parte de toate funcțiile mai sus menționate plus multe altele la un cost accesibil.

La fel de important de mentionat este faptul ca un laptop din gama business nu se gaseste intr-un magazin de electrocasnice sau supermarket. Acolo se gasesc doar laptop-uri medii, de consum, multimedia care nu ofera ceea ce am precizat.
Pentru a cumpara, ar trebui să ajungeți fie pe site-ul unui magazin on-line care ofera doar produse brand, din gama business, fie la un furnizor/distribuitor de echipamente IT de top autorizat.
Succes la cumpărături si o saptamana excelenta!

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , .