Defectiune placa de baza Toshiba. Reparatii laptop domiciliu

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

          Reparatii calculatoare si laptop -uri la domiciliu

Intrebare adresata de Petrescu O.

Buna ziua! Pornesc laptop-ul si imi apare, nimic altceva decat o liniuta mica alba in partea stanga a ecranului. Am un Toshiba Satellite i5, 4GB RAM DDR3, HDD 500GB. Laptop-ul este cumparat de doi ani din Spania. Efectuati reparatii laptop la domiciliu in sector 3 – zona metrou Costin Georgian. Credeti ca problema este de la placa de baza? Asa mi-au spus unii prieteni, amatori in domeniul IT.

Raspuns:

Buna ziua domnule Petrescu! De regula, cauza problemei expuse de dumneavoastra nu este placa de baza, ci praful de la cooler-ul procesorului. In alte cazuri, problema s-a rezolvat schimband memoria ram a laptop-ului. Ramane, insa, sa constatam cu exactitate problema laptop-ului dumneavoastra la domiciliu. Specializarea noastra este reparatii laptop si calculatoare la domiciliu, oriunde in Bucuresti. Va vom contacta pe numarul de telefon pe care l-ati completat in formularul de pe pagina contact, in cursul acestei zile, in vederea stabilirii unei intalniri.

Va dorim o zi excelenta!

Echipa,

RCBucuresti

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , .