Defecțiune pornire laptop. Nu afișează nimic. Domiciliu în sector 3, Nicolae Grigorescu

Am pornit laptopul în această dimineață și am observat că nu afișează nimic. Imediat după ce apăs butonul de pornire, apare un ecran negru cu scris, după care ecranul rămâne complet negru.

Am incercat să restartez laptopul, să îl țin pornit mai mult de 30 de minute în speranță ca afișează ceva, precum și să apăs diferite butoane cu gândul că ceva s-a blocat. După toate operațiunile pe care le-am efectuat și pe care le-am auzit la diferite persoane apropiate, laptopul nu afișează nimic.

Locuiesc în zona Dristor – Nicolae Grigorescu, sector 3, strada Firidei. Vă rog frumos să trimiteți pe cineva la domiciliul meu pentru a vedea despre ce este vorba și să remedieze problema dacă se poate. Dacă nu se poate la domiciliu, pot veni cu plăcere în service cu laptopul ori poate să îl preia persoana care vine pentru a verifica starea lui. Mulțumesc mult!

Întrebare adresată de Andreea C.

Bună ziua, doamnă Andreea! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre de reparații laptop la domiciliu.

Există posibilitatea să nu fie nicio defecțiune de natură hardware, ci doar software, în sensul în care să se fi șters vreun fisier al sistemului de operare sau să fi intervenit o eroare în momentul în care Windowsul încearcă să ruleze. Urmează să aflăm acest lucru curând.

Trimitem cu plăcere un coleg pentru a constata și remedia defecțiunea la laptopul dumneavoastră. Pentru stabilirea unei întâlniri, avem rugămintea să sunați la numarul de telefon afișat pe website. Un coleg preia apelul și stabilește împreună cu dumneavoastră un interval orar pentru intervenție.

O zi excelentă!

nSolutions

 

Sună ACUM la numarul de telefon afișat pe website pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

Defecțiune pornire laptop. Nu afișează nimic. Domiciliu în sector 3, Nicolae Grigorescu

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , .

One Comment

  1. Buna ziua!
    Am aceeasi problema cu un laptop. Locuinta noastra este in sector 3, zona Dristor – MC Donald’s.
    Laptopul porneste, apare un cerc care se invarte pentru aproximativ 2 minute, dupa care ecranul ramane negru.
    Sotul meu a dat mai multe restarturi, a scos si a reintrodus cablurile, insa nimic. In ce interval orar putem stabili o intalnire? Putem comunica si pe e-mail?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *