Depanare calculatoare sector 3, str. Râmnicul Sărat

Bună seara, băieți!

Avem doua calculatoare la firmă care necesită reparate. Ele se comportă în felul următor:

Primul pornește și nu afișează nimic. Din când în când mai scoate un zgomot ieșit din comun. Probabil semnalează faptul că trebuie închis de urgență. Înainte să se ajungă la această situație, funcționa foarte greu. Se încărca în cel puțin 10 minute și te rugai de el să ruleze vreun program.

Ce de-al doilea calculator credem că este în regulă din punct de vedere al componentelor. Însă, în Windows dă rateuri, respectiv programele dau multe erori de funcționare – don’t send. A încercat colegul nostru să reinstaleze sistemul de operare, dar, din păcate, nu a reușit – spune el că nu bootează. Efectuați reparații calculatoare ori, după caz, depanare calculatoare la sediul societăților în sector 3?

Întrebare adresată de Ambrozie C.

 

Răspuns:

Bună seara, domnule Ambrozie!

Specializarea noastră este reparații calculatoare și, implicit, depanare calculatoare și laptopuri la domiciliu/ sediul societății, oriunde în București. Înainte de toate, vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre.

În ce privește primul calculator, după simptom, cauza problemei poate fi placa de bază, memoria ram ori placa video, dar acest lucru rămâne să-l verificăm la locație. Faptul că înainte de defecțiune funcționa foarte greu, nu are relevanță și, în principiu, nu a cauzat defecțiunea din discuție. Funcționa greu fie ca sistemul de operare necesită reinstalat, fie că harddisk-ul avea probleme tehnice.

Cu privire la cel de-al doilea calculator, din cele relatate, problema poate fi remediata cu ușurință prin reinstalarea sistemului de operare. În situația în care colegul Dvs. nu s-a descurcat, vom efectua noi reinstalarea.

Venim cu plăcere la sediul societății pentru remedierea problemelor, cu rugămintea să sunați, când aveți timp, la numărul de telefon afișat pe website în vederea stabilirii unei întâlniri.

Vă dorim o seară liniștită,

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

depanare calculatoare sector 3

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *