Depanati calculatoare in sector 4?

Depanari calculatoare in sector 4?

          Intrebare adresata de Viorel Andrei S.

Buna ziua dinstinsi domni! Am o unitate de calculator care vrea sa fie reparata :). De regula, cand incercam sa o pornesc, nu afisat nimic. In ultima perioada insa, dupa pornire scoate un zgomot ciudat. Probabil semnaleaza o defectiune. Un numar de beep-uri. In fine, l-am desfacut eu si l-am curatat de praf – avea mult -. Am demontat inclusiv cooler-ul pentru curatare. Nu am umblat la pasta termoconductoare. Din ce am vazut, aceasta era uscata pe ventilator. Dupa toate accestea, acum, cand incerc sa-l pornesc, scoate tot un beep-uit insa in aproximativ 3-4 minute se inchide singur. Cum credeti ca putem rezolva problema? Efectuati reparatii calculatoare la domiciliu in sector 4? Ma intereseaza sa fac o programare. Va voi suna in cursul acestei zile pentru a discuta mai multe. Intre timp, puteti studia problema.

Raspuns:

Buna ziua domnule Viorel,

Va ajutam cu multa placere! Obiectul nostru principal de activitate este reparatii calculatoare si laptop -uri la domiciliul clientului, in Bucuresti. Deplasarea este gratuita.

In ceea ce priveste problema semnalata, acel beep poate fi de la memoria ram – probabil nu este pusa corespunzator pe placa de baza -, cum la fel de bine poate fi si din alte motive pe care le putem descoperi la fata locului. Cu privire la curatare si faptul ca se inchide singur dupa aproximativ 3-4 minute, aveti in vedere urmatoarele lucruri:

Calculatorul cand porneste si semnaleaza un defect printr-un sunet, de regula, nu se inchide singur. Cauza pentru care acestea se inchide poate fi faptul ca nu ati pus ventilatorul de la procesor corespunzator pe placa de baza. Calculatorul in cele 3-4 minute cat sta pornit se incalzeste si se inchide in mod automat. In orice caz, dumneavoastra nu trebuie sa va faceti griji. Noi ne ocupam de toate aceste probleme. Asteptam telefonul pentru a discuta mai multe informatii.

O zi excelenta!

Echipa,

RCBucuresti

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente.