Devirusare calculator la domiciliu sector 6

Bună seara! În luna ianuarie a acestui an a venit un amic la mine în vederea instalării sistemului de operare Windows 7. De vreo săptămână, când navighez pe Internet îmi apar o mulțime de reclame, fie că sunt pe website-uri autorizate, precum Google, Yahoo, Youtube etc ori neautorizate. Spre exemplu, când intru pe Ziarul Financiar și accesez un articol, îmi deschide automat trei ferestre, altele decât articolul propriu-zis. După aceea încep reclamele. În fine, de vreo 2-3 luni sistemul îmi funcționează foarte greu. După ce-l pornesc aștept și 10 minute până să-l pot utiliza. Efectuați devirusare calculator la domiciliu în sector 6, zona Lujerului? Credeți că este posibil să-l repun pe picioare pentru că acum funcționează jalnic.

Întrebare adresată de Adrian D.

Răspuns:

Bună seara, domnule Adrian!

Venim cu multă plăcere la domiciliul dumneavoastră în vederea remedierii acestei situații. În funcție de numărul fișierelor infectate, vom aprecia dacă merită să efectuăm o devirusare ori chiar reinstalarea sistemului de operare Windows 7. Vă contactăm în cursul acestei zile pe numărul de telefon completat în formularul de contact în vederea stabilirii unei întâlniri.

O zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

devirusare calculator

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *