Devirusare calculator la domiciliu sector 6

Bună seara! În luna ianuarie a acestui an a venit un amic la mine în vederea instalării sistemului de operare Windows 7. De vreo săptămână, când navighez pe Internet îmi apar o mulțime de reclame, fie că sunt pe website-uri autorizate, precum Google, Yahoo, Youtube etc ori neautorizate. Spre exemplu, când intru pe Ziarul Financiar și accesez un articol, îmi deschide automat trei ferestre, altele decât articolul propriu-zis. După aceea încep reclamele. În fine, de vreo 2-3 luni sistemul îmi funcționează foarte greu. După ce-l pornesc aștept și 10 minute până să-l pot utiliza. Efectuați devirusare calculator la domiciliu în sector 6, zona Lujerului? Credeți că este posibil să-l repun pe picioare pentru că acum funcționează jalnic.

Întrebare adresată de Adrian D.

Răspuns:

Bună seara, domnule Adrian!

Venim cu multă plăcere la domiciliul dumneavoastră în vederea remedierii acestei situații. În funcție de numărul fișierelor infectate, vom aprecia dacă merită să efectuăm o devirusare ori chiar reinstalarea sistemului de operare Windows 7. Vă contactăm în cursul acestei zile pe numărul de telefon completat în formularul de contact în vederea stabilirii unei întâlniri.

O zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

devirusare calculator

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *