Dificultate instalare router wireless la domiciliu în sector 4

Bună seara! Ne interesează un sprijin din partea Dvs., la domiciliu, în ce privește instalarea unui router wireless D-Link, pentru buna funcționarea în rețea a calculatoarelor și a imprimantelor.
Locuința noastră este în sectorul 4, B-dul. Olteniței. Spuneți-ne, vă rugăm, care este procedura pentru a stabili o întâlnire la adresa indicată și cât durează, aproximativ, montarea router-ului – înțelegem prin montare strict operațiunea de configurare, nu și întinderea cablurilor prin casă, lucru ce-l poate realiza soțul meu.
Întrebare adresată de Panaite A.

Răspuns:

Bună seara, doamna Panaite! Vă ajutăm cu multă plăcere în configurarea router-ului wireless D-link la domiciliul dumneavoastră din sector 4. În vederea stabilirii unei întâlniri, vă vom contacta în cursul acestei dimineți pe numărul de telefon comunicat prin intermediul formularului de contact.

Vă dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

instalare router wireless

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *