Efectuați asamblare pc gaming la domiciliu?

Am cumpărat în cursul acestei zile toate componentele necesare pentru un calculator ce va fi folosit pentru gaming și grafică.

Am citit pe forumurile de specialitate că pentru o bună circulație a aerului și pentru funcționarea optimă a calculatorului în raport de componentele comandate, este recomandată folosirea unei carcase full tower, motiv pentru care am comandat acest tip de carcasa. Este cu ceva diferita asamblarea fata de o carcasa normala? Implică timp suplimentar sau costuri mai ridicate?

Locuiesc în sector 3, zona Dristor. Aștept răspunsul dumneavoastră.

Întrebare adresată de Florin

Răspuns:

Buna ziua, domnule Florin.

Asamblarea componentelor într-o carcasă full tower nu este cu nimic mai dificilă decât asamblarea acelorași componente într-o carcasă middle tower, ba din contra, este mai simplu – carcasa este mai mare și componentele sunt așezate într-un mod mai aerisit, de multe ori și mai eficient.

Costurile sunt, în consecință, identice sau chiar mai mici, în funcție de componentele ce trebuie asamblate.

În ce privește stabilirea unei întâlniri la domiciliul dumneavoastră, vă vom contacta în cursul acestei dimineți pe numărul de telefon comunicat prin intermediul formularului de contact.

Vă dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

asamblare pc gaming

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , .

2 Comments

  1. As vrea sa imi achizitionez un pc pt gaming si vroiam sa stiu daca ma puteti ajuta in cu recomandari asamblare plus soft. Sunati-ma pentru mai multe detalii la 0724289246

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *