Efectuati curatare laptop in sector 4, Brancoveanu?

Reparatii laptop la domiciliu in Bucuresti. Service calculatoare si laptop

Buna ziua, dragi domni!

Apelez cu incredere la serviciile dumneavoastra. V-a recomandat o buna prietena! Laptopul tatal meu, desi pana acum nu a schitat vreo problema de natura tehnica, se opreste dupa aproximativ 40 de minute de utilizare. Laptopul a fost folosit in mod corespunzator si nu a rulat niciun program care, consideram noi, sa cauzeze aceasta problema, in sensul in care, in ultima perioada – inca de 5 luni inainte – nu am instalat niciun program, in afara de AVG antivirus. Laptopul este utilizat stand pe pat sau pe scaun, dupa bunul plac.

Spuneti-mi, va rog, daca efectuati curatare laptop in zona Brancoveanu, sector 4, la domiciliul tatalui mei. Va doresc o zi frumoasa!

Intrebare adresata de catre Gabriel A.

Raspuns:

Buna ziua,  domnule Gabriel!

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre! Scopul nostru este sa reparam fiecare calculator sau laptop, dupa caz, si prin aceasta sa aducem zambetul pe buze fiecarui client! In ce priveste problema laptopului tatalui dumneavoastra, aceasta este, in principiu, din cauza prafului depus la ventilatorul (coolerul) procesorului. Ventilatorul nu-si face treaba in mod corespunzator si din cauza acestui fapt, procesorul atinge o temperatura cu mult mai mare decat cea obisnuita. Consecinta acestui fapt este ca laptopul se stinge dupa o anumita perioada de timp. Specializarea noastra este reparatii laptopuri la domiciliu, oriunde in Bucuresti, deplasarea fiind gratuita. Venim cu multa placere la domiciliul tatalui dumneavoastra din sector 4 pentru a constata problema si, dupa caz, a o remedia. Va vom contacta in cursul acestei zile in vederea stabilirii unei intalniri.

Va dorim o zi excelenta!

Echipa RCBucuresti

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

curatare laptop sector 4

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , .