Efectuati curatare laptop la domiciliu in sector 3?

Reparatii laptop la domiciliu Bucuresti – Curatare laptop

Buna ziua domnilor,

Numele meu este Andrei B., locuiesc in Bucuresti, sector 3, str. […] si va solicit serviciile. Spuneti-mi daca aveti posibilitatea sa veniti la domiciliul meu pentru curatarea laptop-ului sotiei mele. Dupa aproximativ 10 minute de utilizare, acesta se inchide. Consideram ca este praful cauza problemei discutate, deoarece ultima data, inainte sa-i facem curatarea, simptomul a fost identic.

Intrebare adresata de Andrei B.

Raspuns:

Buna ziua domnule Andrei!

Presupunerea Dvs. este verosimila, din moment ce laptop-ul se inchide dupa aproximativ 10 minute de utilizare. In momentul curatarii laptop-ului, vom adauga inclusiv pasta termoconductoare la cooler-ul procesorului, gratuit, pentru dumneavoastra.

Specializarea noastra este, dupa cum stiti, reparatii laptop si calculatoare la domiciliu, oriunde in Bucuresti. Va vom contacta in cursul acestei zile pe numarul de telefon completat in formularul de contact pentru a stabili o intalnire. Va multumim pentru mesaj si va dorim o zi excelenta!

Echipa,

RCBucuresti

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

curatare laptop

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , .