Efectuați depanare calculatoare la domiciliu în zona Olteniței?

Efectuați depanare calculatoare la domiciliu în sector 4, sos. Olteniței? Avem un calculator cu probleme – pornea și se bloca la logoul Windowsului. Soțul meu spunea că Windowsul este de vină, motiv pentru care a încercat, împreună cu un prieten, să-l reinstaleze. Nu a reușit nimic și în acest moment nici până la logo nu mai ajunge. Pornește, dar apare imaginea neagră pe ecran și scrie că nu găsește boot.

Puteți veni săptămâna viitoare la noi pentru a vedea despre ce este vorba? Când putem stabili o întâlnire, mai exact?

Întrebare adresată de Adriana

Răspuns:

Bună ziua, doamna Adriana!

Specializarea noastră este reparații calculatoare și laptopuri la domiciliu, oriunde în București. Vă ajutăm cu multă plăcere în identificarea și remedierea problemei.

Cel mai probabil problema calculatorului dumneavoastră poate fi remediată cu ușurință, prin reinstalarea în mod corect a Windowsului. Simptomul descris este specific unei defecțiuni de tip software, respectiv când Windowsul nu mai funcționează. În cazuri excepționale poate fi harddisk-ul de vină, dar rămâne să verificăm toate aceste lucruri la domiciliul dumneavoastră din sector 4.

Pentru a stabili o întâlnire, vă vom contacta în dimineața zilei de mâine pe numărul de telefon completat în formularul de contact.

Vă dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

depanare calculatoare

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *