Efectuați depanare laptop la domiciliu pe Splaiul Unirii?

Bună ziua. Efectuați depanare laptop la domiciliu în sector 3, Splaiul Unirii?

Laptopul pornește, dar nu mai afișează nimic. Am scos bateria, la spusele prietenilor și am repus-o, însă nimic. Menționez că laptopul a fost puțin utilizat, nu am instalat programe decât din surse oficiale și l-am folosit cu grijă. A venit cineva la mine acum vreo 6-7 luni pentru reinstalarea Windowsului. De atunci totul a funcționat perfect. În ce condiții puteți veni la domiciliu pentru pentru depanare laptop, respectiv pentru constatarea și remedierea problemei?

Întrebare adresată de Angi.

Răspuns:

Bună seara, doamna Angi!

Specializarea noastră este reparații calculatoare și laptopuri la domiciliu, oriunde în București. Vă ajutăm cu multă plăcere.

Faptul că laptopul pornește, dar nu afișează nimic, înseamna că memoria ram, placa video ori placa de bază, în principal, are un defect. Bineînțeles că problema poate fi și la display, la invertor ori la lampă, dar acest lucru se întâmplă rar. Totuși, rămâne să verificăm la domiciliul dumneavoastră despre ce este vorba exact și să stabilim în ce condiții problema poate fi remediată. Vă vom suna în cursul acestei zile pe numărul de telefon completat în formularul de contact în vederea stabilirii unei întâlniri pentru săptămâna ce urmează.

Va mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre și rămâne să ne auzim la telefon.

Vă dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

depanare laptop la domiciliu

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *