Efectuați instalare Windows 10 la domiciliu în sector 4?

Am cumpărat un laptop de curând din Flanco, în urma sfaturilor colegilor de serviciu de la IT. Am ajuns acasă și am constatat că nu are Windows pe el. Este, după cum am citit pe Internet, free dos. Am încercat să cumpăr de pe site-ul oficial Microsoft un Windows 10, însă nu mă descurc. Am făcut un cont, am configurat plata cu cardul și acolo am rămas.

În fine, pe lângă Windows 10, am rugămintea să îmi oferiți asistență și în ce privește instalarea driverelor în raport de modelul laptopului și de componente, programele utilitare și instalarea unui router TP-Link. Aș dori, dacă tot veniți, să cumpăr și o cameră web profesională pe care să o configurați. În ce condiții puteți veni la domiciliul meu din sector 4 pentru instalare Windows 10?

Întrebare adresată de Orneață D.

Răspuns:

Bună ziua, doamna Orneață! Venim cu multă plăcere la domiciliul dumneavoastră din sector 4 pentru instalarea sistemului de operare Windows 10, optimizarea și configurarea acestuia, precum și pentru instalarea routerului wireless și camerei web.

Vă vom contacta telefonic în cursul acestei dimineți pe numărul comunicat în vederea stabilirii unei întâlniri.

Vă dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

instalare windows 10

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *