Efectuați instalare Windows 7 la domiciliu în sector 3?

Este vorba despre un laptop primit cadou din partea părinților. Laptopul este marca Asus și este prima dată când se instalează Windows pe el pentru că abia a fost cumpărat.

Am încercat să instalez singură Windows 7 cu CD-ul unui coleg de serviciu, însă nu am reușit. Am citit pe forumuri că ar fi vorba de niște setări din BIOS, care, dacă nu sunt făcute în raport de sistemul de operare ce se dorește a fi instalat, nu funcționează instalarea.

Precizez că nu am modificat nicio setare pentru a nu crea alte probleme până când veniți dumneavoastră. Am ieșit din BIOS prin butonul esc de la tastatură.

Aș dori, dacă se poate, să vină cineva la domiciliul meu pentru instalarea sistemului de operare Windows 7 Ultimate. Aș dori, de asemenea, să vă ocupați și de instalarea driverelor aferente modelului de laptop și a programelor utilitare, împreună cu anti-virusul. Care este procedura pentru a stabili o intervenție la domiciliul meu din sector 3 pentru instalare Windows 7?

Întrebare adresată de Lidia I.

Răspuns:

Bună ziua, doamna Lidia! Venim cu multă plăcere la domiciliul dumneavoastră din sector 3 pentru instalarea sistemului de operare Windows 7, optimizarea și configurarea acestuia, precum și pentru instalarea programelor utilitare împreună cu antivirusul.

Având în vedere că în formularul pe care l-ați completat nu ați furnizat niciun număr de telefon, pentru stabilirea unei întâlniri sunați dumneavoastră, când aveți disponibilitatea, la numărul afișat pe website, respectiv 0720.785.276.

Vă dorim o zi excelentă!

Echipa nSolutions

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

instalare windows 7

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *