Efectuați instalare Windows 8 la domiciliu în sector 4?

Bună ziua,

Am achiziționat un laptop de curând din Auchan, sfătuită fiind de consilierul lor de vânzări. Am ajuns acasă și am constatat că nu are sistem de operare pe el. Este, așadar, free dos. Am încercat să descarc contra cost de pe Internet un sistem de operare Windows – de pe website-ul oficial –, însă nu mă descurc. Pe lângă Windows 8, am rugămintea să mă mai ajutați și cu driverele originale, programele utilitare și instalarea a două imprimante HP, cumpărate, de asemenea, odată cu laptopul. Aș dori, dacă tot veniți, să cumpăr și un router wireless pe care să îl configurați. Vă descurcați să configurați router-ul? În ce condiții puteți veni la domiciliul meu din sector 4 pentru instalare Windows 8?

Întrebare adresată de Andra C.

Răspuns:

Bună ziua, doamna Andra! Venim cu multă plăcere la domiciliul dumneavoastră din sector 4 pentru instalarea sistemului de operare Windows, optimizarea și configurarea acestuia, precum și pentru instalarea celor două imprimante împreună cu routerul wireless. Specializarea noastră este atât reparații calculatoare și laptopuri, cât și rețelistică. Ne descurcăm, așadar, cu configurarea routerului. 🙂

Vă vom contacta telefonic în cursul acestei zile pe numărul completat în formularul de contact în vederea stabilirii unei întâlniri.

Vă dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

instalare windows 8

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *