Efectuati instalare Windows domiciliu in sector 3, Dristor?

Reparatii laptop Bucuresti. Service laptop domiciliu. Instalare Windows

Buna ziua! Apelez la serviciile voastre in urma unei recomandari din partea colegei de serviciu. Laptopul meu este Dell Latitude E5440, configuratie standard pentru model – i5, 4GB DDr3, 320HDD sata, display 14inch –. Desi am instalat sistemul de operare acum trei saptamani, Windows 7 Ultimate, laptopul functioneaza foarte greu. Windowsul porneste in aproximativ 5 minute, se inchide in 20 de minute, ferestrele se vad in ceata, programele functioneaza greu si asta este doar o parte. Spre exemplu, Internetul functioneaza cand vrea, in sensul in care, uneori paginile se incarca, alteori nu. Printre serviciile dumneavoastra, regasim si instalare Windows la domiciliu? Ma intereseaza, daca se poate, sa veniti la domiciliul meu din sector 3 pentru instalare Windows 7 Ultimate sau, de ce nu, orice apreciati Dvs.

Intrebare adresata de Andreiu P.

Raspuns:

Buna ziua domnule, Adreiu! Printre specializarile noastre, regasiti si instalare Windows la domiciliu. In principiu, efectuam reparatii laptop si reparatii calculatoare, de orice fel.

In ce priveste problema sus relatata, consideram ca sistemul de operare este cauza, desi a fost instalat acum trei saptamani. In cazuri exceptionale, poate fi harddisk-ul. Faptul ca Windowsul porneste in mai mult de doua-trei minute, se inchide in peste cinci minute, programele functioneaza greu si paginile de Internet nu se incarca, ne face sa credem ca sistemul de operare – Windows 7 in cazul Dvs. – este cauza acestei probleme. Va vom contacta in cursul acestei zile in vederea stabilirii unei intalniri. Vom veni la domiciliul dumneavoastra, vom constata problema si, dupa caz, o vom remedia.

Va dorim o zi excelenta!

Echipa RCBucuresti

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

instalare windows domiciliu

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , .