Efectuați instalare Windows în sector 3, b-dul Râmnicu Sărat?

Bună ziua!

Locuim în zona zona Dristor – sector 3, pe Bulevardul Râmnicu Sărat. Avem un calculator mai vechi ce are Windows 7, de care suntem foarte mulțumiți. În ultima perioadă a început să funcționeze mai greu, probabil din cauza faptului că baiatul nostru tot instalează jocuri și programe pe calculator. Posibil să introducă și viruși în calculator, bineînteles, fără intenție. Prietenii ne-au spus că singurul lucru ce se poate strica în acest caz este sistemul de operare – Windows 7 în cazul nostru. Puteți veni la domiciliul nostru din sector 3 pentru instalare Windows. Dacă tot instalăm Windowsul, putem pune Windows 8 sau 10?

Întrebare adresată de Borsa M.

Răspuns:

Bună ziua, domnule Borsa!

Intr-adevăr, atunci când se instalează pe calculator fel și fel de programe sau jocuri, cel mult pot apărea defecțiuni la sistemul de operare Windows. Având în vedere ca aveți un calculator, după cum spuneți, mai vechi, considerăm că Windows 7 ar funcționa cel mai bine. În plus, Windows 10 nu a apărut oficial momentan, cei de la Microsoft spunând că-l vor lansa până-n septembrie a acestui an. În funcție de performanțele calculatorului, putem decide dacă merită să instalăm ori nu Windows 8. Din cele relatate, tindem să credem că nu.

Specializarea noastră este reparații calculatoare la domiciliu, oriunde în București și, implicit, instalare Windows. Venim cu multă plăcere la domiciliul dumneavoastră din sector 3 București. Vă contactăm în cursul acestei zile pe numărul de telefon completat în formularul de pe pagina contact pentru a stabili o întâlnire. Va dorim o zi excelentă!

Echipa,

RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

instalare windows în sector 3

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , , , .

2 Comments

 1. Buna ziua! Avem si noi nevoie de instalare Windows, tot in Dristor zona Ramnic. In principiu, calculatorul se manifesta la fel. Nu stiu sigur daca este Windowsul de vina. Am cautat pe Internet dupa felul in care se manifesta si am ajuns la concluzia ca sistemul de operare este cauza problemei.
  Puteti veni si la domiciliul nostru din sector 3, Ramnic?
  Asteptam rasp. Dvs.

  Ziua Buna!

  • Bună ziua! Vă mulțumim, în primul rând, pentru interesul acordat serviciilor noastre. Venim cu multă plăcere la domiciliul dumneavoastră din zona Dristor – Piața-Râmnic pentru instalarea sistemului de operare Windows. Contactați-ne pe numărul de telefon afișat pe website, când aveți disponibilitatea, și stabilim o întâlnire.
   O zi frumoasă!
   Echipa,
   RCBucurești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *