Efectuați instalare Windows în sector 3, zona Dristor?

Bună seara, domnilor!

Avem două laptopuri care au nevoie de intervenția voastră. Spuneți-ne, vă rugăm, dacă efectuați instalare Windows în sector 3, zona Dristor, la domiciliu?

Ambele funcționează foarte greu, deși au componente performante. Windowsul se încarcă în două-trei minute, programele ruleză greu și apar erori de funcționare. Paginile de internet se încarcă greu. În fine, au nevoie de voi, că tot aveți recomandări bune. Aveți ocazia să vă demonstrați măiestria. Așteptăm răspunsul vostru. După cum am spus, noi locuim în sector 3, chiar vis-a-vis de Piața Râmnic, în zona Dristor.

Întrebare adresată de Giugiu A.

Răspuns:

Bună seara, domnule Giurgiu!

Vă mulțumim, în primul rând, pentru intenția de a colabora și pentru cuvintele frumoase!

Specializarea noastră este reparații calculatoare și, implicit, instalare Windows la domiciliu, oriunde în București. Venim cu multă plăcere la domiciliul dumneavoastră pentru instalare Windows.

Vă contactăm maine dimineață pe numarul de telefon completat în formularul ce l-ați completat în vederea stabilirii unei întâlniri.

O seară excelentă!

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

instalare windows în sector 3

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *