Efectuați reparații calculatoare în sector 3, str. Schitului?

Bună ziua! Am un calculator și un laptop care-mi creează probleme. În continuare am să relatez problemele așa cum le percep eu.

Calculatorul nu pornește deloc. Apăs pe butonul power și nu se întâmplă nimic. Am verificat cablul de alimentare prin înlocuirea lui cu un alt cablu de același fel și problema nu este de la el. În mod sigur este ceva tehnic, dar nu am idee ce ar putea fi. Am introdus cablul de alimentare și în altă priză, crezând că defectul este de la priză, dar nici de aici nu e.

În fine, laptopul pornește, dar se încălzește tare. După 20 – 3o de minute de utilizare, abia pot să-l țin în brațe. Pur și simplu frige în partea dreaptă, unde este orificiul pentru aerisire. Funcționez așa cu el de o perioadă de timp, dar îmi este frică să nu apară vreo defecțiune. Spuneți-mi, vă rog, dacă efectuați reparații calculatoare în sector 3, respectiv pe strada Schitului, în zona Dristor?

Întrebare adesată de Daniel I.

Răspuns:

Bună ziua, domnule Daniel! Specializarea noastră este reparații calculatoare la domiciliu oriunde în București, în special în sector 3. Venim cu multă plăcere la domiciliul Dvs. pentru a verifica despre ce este vorba și a remedia problema calculatorului și laptopului.

Cu privire la calculator, motivul pentru care acesta nu pornește poate fi sursa de alimentare sau, în cazuri excepționale, placa de bază.

În ce privește laptopul, este bine că v-ați sesizat, întrucât ar fi existat mari șanse să apară într-adevăr vreo defecțiune având în vedere temperatura de la procesor. La o perioadă de timp, determinată în funcție de modul de folosire al laptopului, acesta trebuie curățat. Prin curățare se înțelege curățarea ventilatorului de la procesor, îndepărtarea prafului și adăugarea de pastă termică – termoconductoare – la coolerul procesorului. Toate acestea se rezolvă cu costuri minime.

Rămâne să vă contactăm maine dimineață în vederea stabilirii unei întâlniri.

Va dorim o zi excelentă!
Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparații calculatoare în sector 3

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *