Efectuați reparații calculatoare în sector 3 strada Soldat Iosif Ion?

Bună ziua! Ne interesează, dacă efectuați reparații calculatoare în sector 3 la domiciliu, zona Dristor, str. Soldat Iosif Ion. Avem două calculatoare. Primul nu pornește deloc – i-am verificat priza și cablul de alimentare, crezând că s-au deranjat din cauza copilului, dar aparent, totul este ok – și ce de-al doilea funcționează foarte greu și de fiecare dată când intru pe internet îmi spune că există un risc dacă accesez pagina și că ora și data nu sunt setate.

Întrebare adresată de catre Cristina P.

Răspuns:

Bună ziua, doamna Cristina! În primul rând, vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre! Specializarea noastră este reparații calculatoare și reparații laptop la domiciliu, oriunde în București, îndeosebi în sector 3. Venim cu multă plăcere la domiciliul dumneavoastră pentru verifica și remedia problemele calculatoarelor.

Primul calculator are, cel mai probabil, sursa de alimentare defectă. În cazuri excepționale, poate fi și placa de bază cauza acestei probleme. În ce privește cel de-al doilea calculator, avem două probleme, și anume sistemul de operare, pe de o parte, și bateria BIOS montată pe placa de bază, pe de altă parte. Rămâne să verificăm toate aceste lucruri la domiciliul dumneavoastră. Vă contactăm în cursul acestei zile în vederea stabilirii unei întâlniri pe numărul de telefon completat în formularul de contact.

O zi excelentă!
Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparații calculatoare în sector 3

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *