Efectuați reparații calculatoare în sector 4, Eroii Revoluției?

Bună ziua!
Am un calculator care pornește, dar nu afișează nimic pe ecran. Până ieri, totul era ok. Pornea, dar după un timp se bloca și puteam să-l fac să-și revină doar după un restart. Astăzi, în schimb,  nu mai funcționează – nu mai afișează nimic pe ecran, deși pornește și, aparent, totul ar fi în regulă, pentru că toate ledurile se aprind și unitatea de disk funcționează. Efectuați reparații calculatoare în sector 4 la domiciliu? Locuiesc in zona Eroii RevolutieiȘura Mare, vizavi de Mall. Care considerați că este problema și când putem stabili o întâlnire?

Întrebare adresată de Bibire E.

Răspuns:

Bună ziua, domnule Bibire!

Simptomul este unul generic și poate fi, în ordinea menționată, de la placa video, memoria ram sau placa de bază.

Specializarea noastră este reparații calculatoare și reparații laptopuri la domiciliu, oriunde în București. Venim cu multă plăcere la domiciliul dumneavoastră pentru a identifica problema și a o remedia. Vă vom contacta în cursul acestei zile pe numărul de telefon completat în formularul de contact, în vederea stabilirii unei întâlniri. Vă dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparații calculatoare

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *