Efectuati reparatii calculatoare in zona Dristor – sector 3?

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

Reparatii calculatoare si laptop -uri Bucuresti

Intrebare adresata de: Angelovici A.

Buna ziua,

Avem un calculator in casa de care suntem multumiti din punct de vedere al performantelor, insa uneori porneste, alteori nu. Prin faptul ca nu porneste inteleg ca unitatea centrala nu primeste curent; nu schiteaza nicio tendinta de a porni dupa ce apas pe butonul power. Efectuati reparatii calculatoare in zona Dristor? Cand puteti veni sa vedeti despre ce este vorba? Pana-n acest moment nu ne-a creat nicio problema.

Raspuns:

Buna ziua domnule Angelovici! Din cele relatate mai sus, tind sa cred – si spun acest lucru deoarece nu am calculatorul in fata pentru o diagnosticare exacta – ca problema este la sursa de alimentare a calculatorului. Aceasta, cel mai probabil, s-a defectat. Uneori primeste curent, alteori nu. De altfel, v-ati putea numi norocos daca sursa de alimentare este problema, intrucat este una dintre cele mai ieftine componente dintr-un calculator. De asemenea, problema poate fi inclusiv de la placa de baza a unitatii centrale, dar acest lucru ramane sa verificam la domiciliul Dvs.

Specializarea noastra este reparatii calculatoare si laptop -uri la domiciliu, oriunde in Bucuresti si va fi o placere sa diagnosticam si sa remediem problema calculatorului Dvs. Ramane sa va contactam telefonic in cursul acestei zile pentru a stabili o intalnire.

O zi frumoasa!

Echipa,

RCBucuresti

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , .