Efectuați reparații calculatoare în zona Muncii – Bdul Decebal?

Bună seara! Locuim în zona Muncii, Bulevardul Decebal nr. 20. Avem un doua calculatoare și un laptop care ne creează probleme, în sensul în care:

  • primul calculator are nevoie de instalarea sistemului de operare – Windows 7 ori 8.1, deoarece l-am cumpărat în această seară și Windows preinstalat;
  • cel de-al doilea calculator nu pornește de niciun fel. I-am schimbat inclusiv cablul de alimentare, dar nimic. Am schimbat priza și situația este identică. Nu știu care este problema la el, dar vreau să-l rezolvam;
  • în ceea ce privește laptopul, acesta funcționează, însă foarte greu. Aștept la logoul Windowsului aproximativ 5 minute până se încarcă, sistemul de operare funcționează foarte greu  – programele rulează cum nu se poate mai rău, paginile de internet se încarcă uneori intr-un minut, alteori în 5, îmi apar erori de fișiere și nu funcționează să instalez alte programe. Nu cunosc dacă am antivirus activ sau chiar dacă am vreun antivirus instalat – probabil ca toată această problemă să fie de la Windows. În fine, și acest laptop trebuie rezolvat.

Efectuați reparații calculatoare și reparații laptop în zona Muncii B-dul Decebal – la domiciliul meu, deci? Care este procedura și în cât timp se poate rezolva?

Întrebare adresată de catre: Elisabeta A.

Răspuns:

Bună seara, doamna Elisabeta!

Vă mulțumim, în primul rând, pentru interesul acordat serviciilor noastre.

Cu privire la primul calculator, situația este clară – este necesară o instalare de Windows. În funcție de dorința dumneavoastră, performanțe și driverele puse la dispozitie, vom hotărâ dacă să-i instalăm Windows 7 ori Windows 8.1.

În ce priveste cel de-al doilea calculator, cel mai probabil sursa de alimentare este de vină. În cazuri exceptionale, poate fi și placa de bază, dar acest lucru rămâne să-l verificăm la fața locului.

Referitor la laptop, situația se poate rezolva fie prin reinstalarea sistemului de operare Windows, fie prin schimbarea harddisk-ului, după caz. Simptomul, în principiu, este același, dar situația se poate delimita clar și cu ușurință având laptopul în față. Credem, totuși, că sistemul de operare este cauza problemei relatate la laptop.

Specializarea noastră este reparații calculatoare și reparații laptop la domiciliu, oriunde în București. Venim cu multă plăcere la domiciliul dumneavoastră. Vă vom contacta în cursul dimineții de mâine pentru a stabili o întâlnire.

O seară frumoasă!

Echipa,
RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparații calculatoare zona muncii

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

2 Comments

  1. Buna ziua! Sunt interesat de serviciile Dvs., dar nu in zona Decebal-Muncii, ci, daca se poate, in zona Pipera-Tunari. Doresc asistenta pentru reinstalarea unui sistem de operare – Windows 10. Putem discuta mai multe detalii la telefon. Se poate sa va sun in aceasta seara, dupa ora 20?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *