Efectuati reparatii calculatoare la domiciliu in sector 1?

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

          Reparatii calculatoare si laptop -uri la domiciliu

Intrebare adresata de Mitrer K.

Laptop-ul se restarteaza singur. Uneori in sistemul de operare, dupa cateva minute de utilizare, alteori chiar inainte sa porneasca Windows-ul. Crezand ca este de la sistemul de operare, am incercat reinstalarea acestuia. Bineinteles ca procesul de reinstalare nu a reusit, dandu-si restart. Din pacate insa, am apucat sa sterg partitiile si acum nu mai am nici sistem de operare si, bineinteles, se si restarteaza. Efectuati reparatii calculatoare in zona dristor? Care considerati ca este problema?

Raspuns:

Buna ziua domnule Olariu!

Problema descrisa de Dvs. este simptomul cel mai des intalnit in situatia defectarii memoriei RAM sau a harddisk-ului. De aceea, inainte de toate, trebuie facut un test la aceste doua componente. In situatii exceptionale, problema s-a dovedit a fi de la placa de baza. In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre acest lucru, cautati pe Google despre „nord bridge motherboard” si „south bridge motherboard”. Intr-una dintre aceste doua parti ale placii de baza, s-a dovedit a fi problema in cazul unor utilizatori.

Specializarea noastra este reparatii calculatoare si laptopuri la domiciliu in Bucuresti. Venim cu multa placere la dumneavoastra pentru a constata problema si, dupa caz, a o remedia. In ceea ce priveste sistemul de operare, pe care ati spus ca l-ati dezinstalat, acesta poate fi reinstalat dupa remedierea problemei despre care am discutat.

Va vom suna in cursul acestei zile pentru a stabili o intalnire. Va dorim o zi excelenta!

Echipa,

RCBucuresti

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , .