Efectuati reparatii calculatoare la domiciliu in sector 1?

          Reparatii calculatoare la domiciliu sector 1

          Intrebare adresata de Roxana A.

Buna ziua,

O cunostinta va recomanda. Mi-a spus ca sunteti priceputi si efectuati reparatii calculatoare la domiciliu, rapid 🙂

Problema mea este urmatoarea: Pe calculatorul de la domiciliu am instalat Windows 7 Ultimate. Problema, din punctul meu de vedere, pare sa fie chiar de la sistemul de operare. Se incarca foarte greu, de multe ori imi da erori „Don’t send error report in internet explorer, chrome, winamp sau vlc„. I-am dat defragmentare de doua ori la ambele partitii. Pentru putin timp, s-a miscat mai bine – strict din punct de vedere al vitezei –, pentru ca erorile apareau. Sunt momente in care se blocheaza la logo-ul Windows-ului si trebuie sa ii dau vreo 2-3 restarturi. In Bios functioneaza sa intru si nu se blocheaza. A incercat copilul meu, din curiozitate. Avem licenta la Windows 7 si totusi ne creeaza probleme. Ce parere aveti si cand puteti veni la domiciliu pentru a rezolva problema?

Raspuns:

Buna ziua doamna Roxana!

Specializarea noastra este reparatii calculatoare si laptop -uri la domiciliu in Bucuresti. Deplasarea este gratuita.

In ceea ce priveste problema calculatorului Dvs., in mod clar este de la sistemul de operare. Nu are relevanta daca aveti sau nu licenta, fisierele din sistem fiind aceleasi. Mai exact, exista identitate de fisiere si algoritm intre un Windows cu licenta si unul fara. Diferenta dintre ele consta in faptul ca unul este activat si celalalt are scos din algoritm partea cu activatul. In fine, problema calculatorului nu este grava, putand fi rezolvata cu usurinta. Va vom contacta telefonic in scurt timp pentru a discuta pe larg si stabili o intalnire. O zi excelenta!

Echipa,

RCBucuresti

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , .